Verkocht: Caloroso

Caloroso

Moeder: Toleirona

Vader: Poderoso

Geboortedatum: 27 juni 2007

Stokmaat: 1.60 meter

Kleur: Schimmel

Paspoort: in aanvraag

Opgenomen in de livro de adultos van de A.P.S.L.: nee

Gekeurd: nog niet van toepassing

Gechipt: ja

Zeer goed ontwikkelde en sterke 3 jarige ruin die gedurende ruim twee en een half jaar grootgebracht is in de Eiffel bij het opfok bedrijf van Linda Nieuwkoop en Dave Willemsen. Caloroso (zijn naam betekent: vol gloed, vol leven, vol vuur, warm, enthousiast)  is medio september naar huis gekomen om door Andre zadelmak gemaakt te worden.

Yemoi & Caloroso

Inmiddels is Caloroso herenigd met zijn halfbroer Companheiro. Marie-Ellen Jansen heeft beide ruinen op stal staan. Haar dochter en zij genieten elke dag van deze twee prachtige en lieve nakomelingen van Poderoso.