Verkocht: Delicioso

Delicioso

Moeder: Quejacea

Vader: Governo

Geboortedatum: 17 juli 2008

Stokmaat: 1.60 meter

Kleur: Schimmel

Paspoort: Ja

Opgenomen in de livro de adultos van de A.P.S.L.: nog niet van toepassing

Gekeurd: Ja

Gechipt: ja

Het eerste veulen van de merrie van onze dochter Ghylaine, Quejacea is een laatbloeier. Half juli 2008 geboren met als vader de onvergetelijke hengst Governo van Clairmont Stables. Als zeer jonge hengst naar de Duitse Eiffel verhuisd om daar in de groep op te groeien om zich op de meest natuurlijke wijze te ontwikkelen. Delicioso (betekenis van zijn naam is: zalig, verrukkelijk, heerlijk)  beschikt over een enorm aantrekkelijk uiterlijk en karakter. Deze combinatie maakt hem tot een zeer gewilde hengst.

Delicioso onder het zadel van Fabio Nunes

Hij is vernoemd naar het bedrijf Heerlijk! van Yvette Wink, eigenaresse van Quejacea en Delicioso. 

Delicioso ontpopt zich tot een fantastisch paard: werkwillig, vriendelijk en zeer betrouwbaar. Op de kar met een andere hengst, op buitenrit met merries, het is allemaal geen enkel probleem. Onder het zadel laat hij steeds meer zijn potentie voor de dressuur zien, een belofte voor de toekomst! Alleen voor de serieuze liefhebber te koop. Heeft u interesse in deze bijzondere hengst? Neem contact met ons op via de website. Hogere prijsklasse.