André Mos

Andre met Poderoso

Eigenaar / Gediplomeerd instructeur

André werkt altijd vanuit vertrouwen, geduld en respect voor paard en ruiter. Hij is een zeer ervaren en allround man die sinds vele jaren met paarden werkt. Hij is niet alleen de oprichter van Terra Salva, maar geeft al sinds 1985 les aan ruiters en hun (Lusitano) paarden op verschillende niveaus in de diverse disciplines. Sleutelwoorden die zijn persoon karakteriseren zijn ondermeer "professioneel", "trots", "betrouwbaar en loyaal", "ruimhartig" en " makkelijk in de omgang”.

2010-08/new_york_vlucht_copy1.jpg

Daarnaast werkt André sinds 2004 met erg veel plezier voor European Cargo Services (ECS) en transporteert hij (sport-)paarden over de gehele wereld. Hierdoor is zijn netwerk van nationaal naar internationaal gegroeid en heeft hij goede en warme contacten in voornamelijk het Amerikaanse continent en Zuid Afrika. 

Andre kiest altijd voor kwalitatief uitstekend bewegende paarden met een betrouwbaar en open karakter.
Daarnaast zoekt hij een duurzame relatie met de potentiële Lusitano ruiter. Hij neemt ruim de tijd om hem of haar goed te leren kennen. Te luisteren naar de wensen en behoeften. Maar ook kijkt hij naar het niveau van de ruiter en de eventuele ambities die er zijn. Daarom kan hij zijn paarden zonder enige twijfel aan u garanderen. 

Zadelmak maken en lesgeven Terra Salva is er trots op dat er, in de 25 jaar dat we bestaan, slechts een keer een paard teruggehaald moest worden. En voor die ruiter is er inmiddels een ander, passend paard door ons gevonden.

Dus aarzel niet: als u betrouwbare informatie over dit prachtige ras wilt hebben en over wilt gaan tot aanschaf ervan dan bent u bij Andre Mos van Terra Salva aan het juiste adres! Voor een referentie van "Vrienden van Terra Salva" klikt u op "aanbevelingen" in het hoofdmenu.