Verkocht: Fevereiro

Fevereiro

Moeder: Xana

Vader: Vaidoso

Geboortedatum: 1 februari 2010

Stokmaat: 1.40 meter

Kleur: Zwart

Paspoort: in aanvraag

Opgenomen in de livro de adultos van de A.P.S.L.: nog niet van toepassing

Gekeurd: nog niet van toepassing

Gechipt: ja

2011-08/img_1353a.jpgHelaas voor de liefhebbers. De kans om in het bezit te komen van een zeer aansprekend zuiver lusitano hengstveulen met een prachtige en zeer zeldzame zwarte kleur is sinds kort voorbij. Ellis van Kampenhout is de nieuwe, trotse eigenaar van onze Fevereiro (betekenis van zijn naam: Februari). Fevereiro is in de sneeuw met -10 graden vorst op 1 februari 2010 geboren! Wel in de box met een dikke laag vers stro en mama Xana......

Fevereiro zal opgroeien in Aalten bij Stal Huusstede van Ellis de Boer en Arjan van Lochem.

Fevereiro een half jaar oud