In Memoriam: Julieta

Julieta

Moeder: Tremocilha

Vader: Universo

Geboortedatum: 1 mei 1991

Stokmaat:         1.58 meter

Kleur:   Vliegen Schimmel

Paspoort: ja

Opgenomen in de livro de adultos A.P.S.L.: ja

Gekeurd: nee

Gechipt: ja

Julieta is ons oudste paard! Onze jongste dochter Yemoï rijdt sinds haar zesde jaar op deze lieve merrie. Zij is nog steeds een uitstekend paard voor beginners, verkeersmak en enorm betrouwbaar en koel in het hoofd.

Inmiddels heeft zij al voor vele prachtige nakomelingen gezorgd. Adorno, Companheiro en Duquesa zijn allen zeer stijlvolle paarden met goede bewegingen. Julieta geniet bij ons van haar oude dag!

2010-08/tegen_de_zon.jpg

Op 3 november 2016 maakte onze Julieta onder prachtige weersomstandigheden naar later bleek haar allerlaatste buitenrit. Met veel plezier draafde ze door het bos.....Twee weken later hebben we, tot enorm verdriet van ons allen, onze Julieta laten inslapen. Dank je Juul voor alle prachtige veulens die je ons hebt gegeven, de vele bijzondere momenten en je niet te evenaren vriendschap......