Verkocht: Galhardo

Galhardo

Moeder: Xana

Vader: Phoenix

Geboortedatum: 24 april 2011

Stokmaat:

Kleur: donkerbruin

Paspoort: in aanvraag

Opgenomen in de livro de adultos van de A.P.S.L.: nog niet van toepassing

Gekeurd: nog niet van toepassing

Gechipt: Ja

2011-08/foto_met_mariska_ten_thije.jpg

Eerste Paasdag 2011. Gezellig met de families van een overheerlijke barbeque genieten was het plan... Yvette zet de laatste paarden binnen en kijkt en passant naar de stal van Xana en ziet de merrie liggen. De bevalling is begonnen! Andre laat zijn BBQ in de steek en snelt zich naar dit bijzondere moment. Alle ouders en kinderen mogen komen kijken; iedereen is doodstil en kijkt vol bewondering naar dit speciale schouwspel.

Andre helpt Xana met het ter wereld brengen van haar derde veulen. Alweer een hengstje! Grote blijdschap en emotie bij de vele kinderen die aanwezig waren. Wat een prachtige en leerzame ervaring. Galhardo (flink en vrolijk) doet niet heel veel later zijn naam eer aan. Kerngezond, sterk en nieuwsgierig staat hij in zijn stal. De dag erna meteen naar buiten. 

Hij is nu ruim 3 maanden en gekocht door Mariska ten Thije uit Zeeland. Zij zal er straks ongetwijfeld enorm veel plezier aan beleven!