Erik Oldenboom maakt Duque de Terra Salva zadelmak

Omdat Terra Salva op dit moment voornamelijk merries op stal heeft staan, besloot Andre Mos om zijn nieuwe hengst, Duque de Terra Salva, naar Gelselaar te brengen. Daar ligt stal "De Beumer" van Jenny Klein Willink en Erik Oldenboom. Jenny vliegt net als Andre voor ECS. Zodoende lag het voor de hand om Duque zadelmak te laten maken door haar man Erik. Inmiddels is het zo ver dat Andre zijn eerste ritje heeft gemaakt. Terra Salva is zeer tevreden met de wijze waarop Erik met Duque omgaat en de tot nu toe behaalde resultaten. Zodra hij "klaar" is met hem, zal halfbroer Delicioso de Terra Salva zadelmak gemaakt worden. Wij zijn erg benieuwd hoe deze hengst zich onder het zadel verder zal ontwikkelen.

Natuurlijk hopen we dat Duque op korte termijn naar huis kan komen zodat de fijne keneepjes door Andre zelf bijgebracht kunnen worden. We houden u op de hoogte!

Kijk voor bewegende beelden onder het kopje "media".