Barokke wedstrijden in 2013

Op 5 september 1999 begon de Stichting “Dag v/h Barokke Paard”, tijdens een groot barok evenement, met het uitschrijven van een reguliere dressuur wedstrijd voor barokke paarden. Al snel werd het programma uitgebreid om aan de vraag te voldoen en de barokke sport verder te stimuleren. De wedstijden worden georganiseerd onder auspiciën van de K.N.H.S en er kan officieel gestart worden in de klassen B t/m ZZL. De behaalde punten komen altijd voor punten registratie in aanmerking. Op alle barokke wedstrijden is het inmiddels mogelijk om deel te nemen in de zogenaamde ‘startersklasse’.

In 2013 zullen de Barokke wedstrijden weer wat actiever worden georganiseerd. Daarvoor zijn onder andere flyers ontwikkeld (zie hieronder) en is er een facebookpagina (http://www.facebook.com/Barokkewedstrijden) opgezet.

Onze barokke schoonheden zullen zeker eens meedoen, u ook?

Barokke wedstrijden - Algemene informatie

Barokke wedstrijden - Informatie startersklasse