Privé Eigendom: Jacaré

Jacare

Moeder: Quejaceja

Vader: Governo

Geboortedatum: 25 mei 2014

Stokmaat: nog niet van toepassing

Kleur: schimmel

Paspoort: ja

Opgenomen in de livro de adultos van de A.P.S.L.: nog niet van toepassing

Gekeurd: klinisch en rontgenologisch goed gekeurd

Gechipt: ja

Nog nooit hebben we zo lang op een veulen moeten wachten! Ruim een jaar en tien dagen heeft Quejaceja haar tweede zoon gedragen. Quejaceja is echter zonder problemen bevallen van dit prachtige hengstveulen!

Jacaré is vernoemd naar één van de grootouders van zijn moeder. Hoewel ruim twee maanden jonger dan de andere twee veulens op stal Terra Salva, is het een pittig veulen die zijn mannetje staat. Erg mensgericht en bijzonder ondernemend.

Ook Jacaré is een nakomeling van Governo, wat hem een volle broer maakt van onze Delicioso!

Jacaré en zijn moeder Quejaceja